Over ons

Jessica Jansen advocatuur is een jong kantoor gevestigd in Venlo – Blerick. Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij een advocatenkantoor in Venlo, besloot Jessica in 2022 haar eigen kantoor op te richten. Bij het kantoor zijn werkzaam mw. mr. J. (Jessica) Jansen advocaat en mw. A. (Annemarie) Joris – Vervoort personal assistant.

Mw. mr. Jessica Jansen

Jessica is een gedreven advocaat die op een creatieve en oplossingsgerichte manier het beste resultaat wil behalen. Jessica vindt korte lijntjes en persoonlijke aandacht belangrijk. Ze is betrokken en gaat voortvarend te werk. Door gebruik te maken van verschillende moderne communicatiemiddelen probeert Jessica haar rechtsbijstand voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Jessica behaalde in 2018 haar master Nederlands recht, met als specialisatie arbeids- en ondernemingsrecht. In 2019 heeft Jessica haar master privaatrecht behaald. De creatieve denkwijze heeft Jessica te danken aan haar studie aan het conservatorium, die zij gelijktijdig aan haar rechtenstudie heeft gevolgd.

Met een drukke baan is stoom afblazen en ontspanning erg belangrijk. Jessica is dan ook met regelmaat in de sportschool te vinden, niet alleen om fysiek fit te blijven, maar ook om haar hoofd leeg te maken. Jessica is daarom tevens als docent verbonden aan My Body & Mind te Venlo, waar zij yoga en pilateslessen geeft.

 

Mw. Annemarie Joris- Vervoort

Annemarie studeerde in 2008 af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Zwolle. Ze werkte jaren als gymdocent op middelbare scholen. Omdat lesgeven haar passie is, is zij haar eigen paaldansstudio: ‘Denzz’ en haar eigen yogastudio: ‘My Body & Mind Yoga en Pilatesstudio’ gestart. 

Na jarenlang als docent op middelbare scholen gewerkt te hebben was Annemarie in 2022 toe aan een nieuwe uitdaging. Omdat Annemarie als geen ander weet hoe zij een onderneming moet runnen en wat daarbij komt kijken, heeft zij uitdaging gevonden in de functie als personal assistant binnen Jessica Jansen advocatuur. Zij zal Jessica dan ook parttime ondersteunen binnen Jessica Jansen advocatuur.